Autor: 021.rs

Novi Sad
02.12.2018.
08:26 > 08:09
"Grad humanosti", sajam posvećen obeležavanju 3. decembra, Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom, održava se danas, 2. decembra u TC "Big".
  • Obican Covek

    02.12.2018 10:20
    humanost na svakom koraku
    NAZIV, nista ne znaci normalnom covekau. Sta znaci grad HUMANOSTI?
    Kada bi mozda ovaj naziv bio opravdan i kada bi celnici grada, i svi koji imaju veze sa izgradnjom svega u gradu mozda odradili sve da opravdaju NAZIV?
    Na primer:
    Morali bi sami da sednu u INVALIDSKA KOLICA koja bi pokretali rukama i da prodju SVIM STAZAMA u svim delovima Novog Sada.Neka nadju nekog snaznog ko ce ga spustiti iz zgrade ili podici u stan bez prilaza(koje imaju samo neki hoteli) ili lifta.Za to se nema para?
    I biciklisti silaze sa bicikla da bi popeli bicike na drugi deo puta jer je ivicnjak visi od 10 ili cak 5 cm,ali kada imas samo ruke koje u kolicima savladavaju prepreke ni 3 cm nije mala prepreka.O ravnotezi da govorim sada....
    Morali bi da prepesace sa stapom u rukama i POVEZOM PREKO OCIJU svim pesackim stazama cije reljefne ploce imaju za cilj da zbune slabovide i slepe-,ili su postavljene da udaras u parkirane automobile ciji prednji ili zadnji delovi okupiraju pesacku zonu,,ili od jednom nestanu (da li je kraj puta tu?) ili te odvedu pravo u neku rupu.
    Neka odleze u bolnici par dana da vide jelovnik i i bube koje gospodare u trebalo bi,perfektno cistom okruzenju,kao u sanitarne cvorove i tuseve gde provode bolesni po nekad i po vise meseci.
    Hocu da kazem dok SAM ne probas i ne dodje ti u glavu,sve mi ovde za dzabe pisemo.
    Ako ne mislis na stare,decu i bolesne- nisi COVEK. Mislim da treba pare usmeravati u stvari koje pomazu stanovnicima da sto lagodnije zive i rade -to je HUMANI GRAD!

  • /

    01.12.2018 18:52
    /
    grad humanosti u kojem je investitori izbegavaju da naprave liftove u zgradu a kamoli prilaze za kolica

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna